Εταιρικό προφίλ

Η AGM Security Systems ιδρύθηκε το 1999 με άδεια λειτουργίας από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής  βάσει του Νόμου 2518 / 1997 (Α-164).
Στα χρόνια παρουσίας της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας η εταιρεία προσφέρει άριστες υπηρεσίες, βασισμένη στην υψηλή τεχνογνωσία και ενημέρωση του προσωπικού της και την επιλογή της να ασχολείται μόνο με την αιχμή της τεχνολογίας στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας.

Αυτή η ανησυχία της εταιρίας, και η επιθυμία της να παρέχει  πρωτοποριακές λύσεις στους πελάτες της σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει στον τομέα της πυρανίχνευσης την ώθησε να κατασκευάσει στην Ελλάδα τον πρωτοποριακό ανιχνευτή φλόγας Fire One.

Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους σε θέματα ασφάλειας και επιθυμώντας να παρέχει προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας  με καινοτόμες  λύσεις, κατάφερε μετά από συνεχή έρευνα τα τελευταία χρόνια να σχεδιάσει και να κατασκευάσει στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό αισθητήρα με την εμπορική ονομασία Optical Track.
Μια καινοτομία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας υλοποιημένη από την εταιρία AGM και πατενταρισμένη στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Οι τομείς που εξειδικεύεται η εταιρία είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εγκατάσταση συναγερμών, πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, access control και αυτοματισμών  σε θέματα ασφάλειας.
Άλλος ένας τομέας που έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος η εταιρεία είναι η πυρόσβεση, όπου έχει αναλάβει την εκπροσώπηση και διανομή σε όλα τα συστήματα της BONPET για το Νομό Αττικής.

Η AGM έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει σημαντικούς φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που εξυπηρετεί  το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της.