Ανακοινώσεις

Επενδύσεις Στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική 2017

kefal

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αναδείξει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, τις δυνατότητες αναβάθμισης των αναπτυξιακών υποδομών, έχοντας ως κύριο σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

horigi

Περισσότερα: Δείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου...

Ιnvesting in Energy 2015

ener2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, από τη Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ και τη Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.), το στρατηγικό Συνέδριο:
Η διοργάνωση υλοποιήθηκε βάσει των πιστοποιημένων προτύπων ποιότητας και βιώσιμης διαχείρισης εκδηλώσεων, ISO 9001, ISO 14001 και ISO 20121.

horigi1

horigi2

Στόχος του Συνεδρίου υπήρξε:

  • Η χαρτογράφηση των τρεχουσών εξελίξεων και η ανάδειξη των ευκαιριών ανάπτυξης στο χώρο της Ενέργειας και των νέων ενεργειακών υποδομών, προκειμένου να ενισχυθεί η στρατηγική και οικονομική θέση της χώρας με ζητούμενο την εξασφάλιση αξιόπιστη και φθηνή ενέργεια στους καταναλωτές.
  • Η διερεύνηση της γεωπολιτικής και γεωοικονομικής σημασίας της Ελλάδας ως πύλης ενεργειακής εισόδου στην Ευρώπη και τα νέα πρότυπα επιχειρησιακών μοντέλων ανάπτυξης. με βάση τον ορισμό ενός νέου πλαισίου ευκαιριών και επενδύσεων με ζητούμενο την εξασφάλιση χαμηλού κόστους ενέργειας.

Περισσότερα: Δείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου

Επενδύσεις Στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική 2015

 epen2015

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Αθήνα.
Πραγματεύτηκε το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας, με γνώμονα την ανάπτυξη, την ενεργειακή επάρκεια και την καινοτομία, βασιζόμενη σε σύγχρονες υποδομές και διαφανείς σχέσεις με την αγορά καθώς και το υφιστάμενο πλαίσιο ευκαιριών και επενδύσεων που καθορίζουν τους άξονες βιωσιμότητας και εξωστρεφούς ανάπτυξης των Ελληνικών Επιχειρήσεων, με επίκαιρη θεματολογία διαχειριστικής υποστήριξης....

horigi1

horigi2

Περισσότερα: IEA

Επιμελώς Επιχειρείν 2015

epimep1

 

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) με την Επιστημονική Υποστήριξη του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) διοργανώνουν με την συνεργασία της Boussias Επικοινωνίες και της Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, το Συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2015” στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Μαΐου.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ Ακαδημίας 7-9 στην Αθήνα.

epimep2

epimep3

Περισσότερα: ΙΕΑ

Η επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας-Σύγχρονες Πόλεις & Ανταγωνιστικότητα.

maked1

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), σε συνεργασία με την Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ και την Boussias Communications, διοργανώνουν το στρατηγικό Συνέδριο: «Η επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας-Σύγχρονες Πόλεις & Ανταγωνιστικότητα».
Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Φιλοδοξεί να αποτελέσει εφαλτήριο για διάλογο αναφορικά με τις επενδυτικές ...

Οι Χορηγοί Του Συνεδρίου

maked2     maked3     maked4    

maked5     maked6     maked7

Υποστηρικτές

maked8

Χορηγοί Επικοινωνίας

maked9     maked10

Χορηγός Διαδικτυακής Επικοινωνίας

maked11

Περισσότερα για το συνέδριο..