Εφαρμογές για παιδιά

Η εταιρία μας έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην ασφάλεια και προστασία των παιδιών, μια ευαίσθητη κατηγορία πολιτών που κινδυνεύουν από την ώρα που θα γεννηθούν μέχρι και την εφηβεία τους από πολλούς κινδύνους, έχει προσαρμόσει ειδικές εφαρμογές για την ασφάλεια τους.
Είναι ειδικά συστήματα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους από ατυχήματα και κακοποιούς, με εφαρμογή στο σπίτι, στο σχολείο, στο νοσοκομείο, στο δρόμο και αλλού.

Αναλυτικότερα.
Υπάρχουν δικλείδες ασφάλειας για το οικιακό περιβάλλον που μπορούν τα παιδιά που είναι μόνα στο σπίτι να ειδοποιούν άμεσα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα και φυσικά, τις πρώτες βοήθειες την πυροσβεστική και την αστυνομία σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν κίνδυνο που προέρχεται από κακοποιό, φωτιά, πλημμύρα ή άλλους κινδύνους.                                                                                                                               
Αντίστοιχα συστήματα έχουμε αναπτύξει για την προστασία των παιδιών που είναι σε παιδικούς σταθμούς, στο δρόμο ή σε φιλικά σπίτια, γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα, να έχουν κακοποιηθεί ή εξαφανιστεί παιδιά είναι συχνό φαινόμενο.
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας αποτελεσματικά στα πρώτα τους βήματα για να αποφεύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις που μοιραία θα τις κουβαλούν σε όλη τους την ζωή.
Με τις προτάσεις μας μπορείτε να είστε σίγουροι…